Returpolicy

Returer är möjliga inom 14 dagar:
Produkterna måste vara i ursprungligt skick med original etiketter och taggar.
Förpackningen får inte vara skadad och måste vara i sitt ursprungliga skick.
Varorna som ska returneras får inte visa några tecken på användning.
Tyvärr accepterar vi inte returer om din beställning innehåller 2 olika storlekar, vilket innebär att du beställde varorna för att returnera 1 och det accepterar vi inte.
Observera. Om de returnerade varorna inte uppfyller dessa villkor kommer vi tyvärr inte att kunna behandla din retur. Vi förbehåller oss rätten att neka returnerade varor om vi misstänker att de har använts eller skadats utan eget fel.


Kontrollera alltid att ditt paket har en Track & Trace-kod. Utan bevis på avsändning med en Track & Trace-kod kommer förlorade returer inte att återbetalas. Att skicka din retur med post utan en Track & Trace-kod sker på egen risk. Som kund är du ansvarig för kostnaden för returen.

När vi har tagit emot din retur kommer vi att meddela dig via e-post att returen har tagits emot. Inom några dagar efter att vi har behandlat din retur kommer vi att återbetala köpesumman till ditt konto.

Tyvärr kan produkter som uppfyller en eller flera av följande punkter inte returneras:

a. För förseglade produkter. Om förseglingen är bruten kan dessa produkter inte returneras.
b. Som har tillverkats av näringsidkaren enligt konsumentens specifikationer (skräddarsydd);
c. Som är tydligt personliga till sin karaktär;
d. Som inte kan returneras på grund av sin karaktär;
e. Produkter som underkläder, underkläder, strumpbyxor och hygienprodukter omfattas inte av returrätten. Skälet till detta är hygien. Dessa produkter kan därför inte returneras och kommer inte att behandlas.
f. Tyvärr accepterar vi inte returer av plagg om storleken inte stämmer, eftersom vi är övertygade om att vår storlekstabell är 100 % korrekt och tydligt anger vilken storlek som passar dig bäst. Tack för din förståelse.

Annullering av beställningar

Avbokning av din beställning är endast möjlig 5 minuter efter det att du har gjort beställningen. Efter 5 minuter stoppas våra beställningar i behandlingsprocessen och därefter är en avbokning tyvärr inte längre möjlig.

För att avbryta din beställning, vänligen kontakta oss efter att du har lagt din beställning på support@bybelle.se

Returer sker alltid på avsändarens risk, returfraktkostnaderna kan inte återbetalas.